Nye tider for Kronborgbanden

Om handlingen kan afsløres: Saras forældre er forsvundet, og hun har ikke andre muligheder end at tage med sin moster til Island. Hun er derfor nødt til at sige farvel til sine fire bedste venner. 

Mosteren bor på en farm med hesteopdræt, på nabogården bor en anden dansk familie. Sønnen, som hedder LB, er nogenlunde på Saras alder. 
Er han mon én, der kan blive hendes nye bedste ven? Hvad med resten af Kronborgbanden? Hvordan går det med dem? Og hvad med forældrene, bliver de fundet? 
 

Anmeldelse

Jeg har lige fundet denne anmeldelse af Nye tider for Kronborgbanden på nettet - bedre sent end aldrig! Tak til Dansebella, som giver bogen 5 stjerner ud af 5 :)

dansebella

onsdag 6. juli 2011 - kl. 21:42

nye tider for kronborgbanden er nummer 2 i serien om kronborgbanden. kort om 1. sara og nogle af hendes venner har en lille klub/bande de leger krig med en anden bande fra deres klasse. saras far er fotograf og han skal så rejse til sydamerika hendes mor skal rejse med og hun skal bo første gang uden nogle af hendes forældre sammen med hendes farmor da hendes forældre bliver væk i colombias jungle, skal hun bo hos sin most på island til de blir fundet( hvis de gør). da sara kommer op lærer hun at ride og hun får en nyen hendes nao lb(loke baldur) da hun har lært at ride rider de nogle ture en dag ser de et lille hus hvor der bor en gammel dame hende lærer de så at kende og hun er en slags heks. hun kan komme til en anden verden/tid og sara er sikker på at det er på den måde hun skal finde sine forældre sådan bliver det bare ikke hende og lb draer på runejagt hvor de leder efter runer og i efterårsferien kommer hele kronborgbanden op og besøger sara og de hjælper med at finde runer og så sker der en masse men nu vil jeg ikke fortælle mere. kronborg banden er en god, underholdene og spændene bog lidt anderledes end de fleste andre. der er 218 sider og den er let at læse du skal nok gå i en 4 klasse aller mindt 3 for at kunne læse og forstå den, men jeg vil gerne anbefale den hvis man gerne vil læse en lidt anderledes bog men man skal dog læse 1 først der er 5 bøger i serien dog er der kun skrevet 2 men forfatteren er i gang med den 3 og du kan se hvor langt hun er på www.bodi-aline.dk.

Endnu en anmeldelse

Også stort tak til Megs, som har skrevet denne anmeldelse:

Vurderet af Megs d. 27.10.2014:

Super spændene bog

Nye tider for Kronborgbanden er 2. bind i serien om Kronborgbanden, og den er endnu bedre end den første. Stakkels Sara har fået at vide, at hendes forældre er forsundet på deres ferie, og nu skal hun både leve med angsten for hvad der er sket dem, og flytte væk fra sine gode venner. Hun flytter til Island til sin moster, og der oplever hun en masse spændende ting, bla. møder hun en mystisk kvinde, og kommer på rejse i tiden. Sammen med en ny ven skal hun opklare mysteriet om nogle gamle forsvundne runer. Heldigvis får hun besøg fra Danmark af sine venner fra Kronborgbanden, der hjælper med at få brikkerne til at falde på plads. Super bog, der varmt kan anbefales.

Seneste kommentarer

03.11 | 11:52

Hej Bodil, Jeg vil gerne købe rettenøgle for disse bøger. Men jeg kunne ikke betale for det. Hvordan kan jeg købe det? På forhånd tak. Mvh, Shinyoung

12.04 | 10:42

Hej Lise-Lotte
Tak for din besked. Jeg håber meget snart, at fjerde bog udkommer. Forhåbentlig lige på den anden side af sommeren. 👍

12.04 | 07:36

Hej Bodil.
Jeg vil blot høre hvordan det går med den 4. bog i serien om Kronborgbanden, jeg kan ikke finde den nogen steder.
Mvh
Lise-Lotte

07.02 | 08:25

Hej bodil (:
din bog var rigtig god og jeg glæder mig til at læse 3'eren mvh Clara 5.B #bodilaline #Kronborgbanden

Del siden