Grammatikkursus - Bliv en sikker staver

Vil du gerne blive bedre til den danske grammatik og dermed blive en mere sikker staver, så er dette grammatikkursus noget for dig. Har du problemer med navneordenes flertals-e, udsagnsordenes nutids-r eller tillægsordenes gradbøjning, kan du via de lærerige opgaver få styr på det. Du får endvidere mange gode og brugbare sprogfif.

Kurset indeholder 70 forskellige og inspirerende opgaver, som fører dig gennem vokaltrappen, lange og korte vokaler, konsonantfamilierne, dobbelt konsonanter, stumme bogstaver, stavelsesdeling, morfemdeling og vores tre største ordklasser: navneord, udsagnsord og tillægsord.

Følger du undervisning i OBU eller FVU regi, kan du nemt se, hvilke opgaver du skal mestre på dit niveau. I bogen indgår opgaver til trin 1, trin 2 og trin 3.

Du kan købe Grammatikkursus - Bliv en sikker staver i samtlige boghandlere i trykt udgave. Hvis du ønsker en lidt billigere udgave, kan du købe det via min webshop. Du får tilsendt en pdf-fil og skal herefter selv printe de i alt 92 A4 sider.

Grammatikkursus - Bliv en endnu mere sikker staver

Fortsættelsen til Grammatikkursus - Bliv en sikker staver.

Vi fortsætter, hvor vi slap, og arbejder videre med de resterende danske ordklasser. Vi kommer også forbi forvekslingsord, forstavelser, afledningsendelser og fremmedord, inden vi slutter med sætningsanalyse.

Kurset indeholder 58 forskellige og inspirerende opgaver. Følger du undervisning i OBU eller FVU regi, kan du nemt se, hvilke opgaver du skal mestre på dit niveau. I bogen indgår opgaver til trin 3 og trin 4.

Du kan købe Grammatikkursus - Bliv en endnu mere sikker staver på www.saxo.com i trykt udgave. Hvis du ønsker en lidt billigere udgave, kan du købe det via min webshop. Du får tilsendt en pdf-fil og skal herefter selv printe de i alt 86 A4 sider.

Anmeldelser

Jeg har fået en superfin anmeldelse fra Karin, FVU-underviser. Tusind tak til Karin 😀

*******************************************************************************************************

"Jeg har arbejdet med dit hæfte og tænkt: "Det er godt nok godt og enkelt forklaret!" Opgaverne er eksemplariske ifht tekst/teori. Jeg har givet det til flere af mine kursister, som har udtrykt stor tilfredshed med forklaringerne og reglerne. For mig som underviser, er det en rigtig stor og god hjælp, at regler/teori er med og er målrettet de opgaver, som kommer lige efter. Når jeg skal forklare, hvorfor noget er, som det er, så er reglen/teorien lige ved hånden, og det giver meget god mening for mig og for kursisterne. Det er faktisk lige sådant et materiale, jeg har ledt efter meget længe. Tak for det, det er et skide godt og værdifuldt redskab til grammatikundervisning."

Endnu en anmeldelse

Jeg har fået endnu en superfin anmeldelse fra Rikke, OBU-lærer. Tusind tak til Rikke 😀

***********************************************************************************************************

"Endelig et undervisningssystem, der henvender sig til voksne, der har svært ved at stave. Det er enkelt og lige til at gå til som underviser, fordi det er opdelt i farver for hvert FVU-trin. 

Det har et flot og farverigt layout, hvilket underbygger det enkle udtryk således, at det er overskueligt og nemt at gå til både for eleven og dig som underviser.

Et undervisningsmateriale som jeg varmt kan anbefale."

Flere anmeldelser

Endnu et par superfine anmeldelser fra Bente, FVU-underviser og Jeanette, FVU- og ordblindelærer. Tusind tak til jer begge! 😀

*********************************************************************************************************

Bente skriver: "Grammatikkursus - Bliv en sikker staver, er et godt materiale, der er målrettet de første 3 FVU trin. Det giver en grundig indføring i de staveteknikker, som skal læres på FVU. Det er dejligt med et materiale, der er målrettet voksne, som har brug for at lære de basale staveteknikker. Det er godt med et materiale, der komme med gode fif og eksempler med efterfølgende opgaver. Jeg vil helt sikkert anvende det i min undervisning."

Jeanette skriver: "Grammatikkursus - Bliv en sikker staver, er et rigtigt godt materiale til FVU trin 1 og trin 2 og ordblindeundervisning, men også til alle, som bare gerne vil blive bedre til dansk grammatik. Kurset er opbygget, så de grammatiske byggesten lægges gradvist og solidt. De mange opgaver bliver introduceret med en klar og letforståelig gennemgang af de grammatiske regler, som gør, at man kan arbejde meget selvstændigt med opgaverne, og ikke nødvendigvis skal have en lærer til at forklare eller gentage en grammatisk regel.

Som FVU- og Ordblindelærer er der ingen tvivl om, at jeg i høj grad vil anbefale "Grammatikkursus - Bliv en sikker staver" til alle, som ønsker et grammatikmateriale med naturlig progression, enkle forklaringer og mange gode opgaver."

Kommentarer

Shinyoung.

03.11.2022 11:52

Hej Bodil, Jeg vil gerne købe rettenøgle for disse bøger. Men jeg kunne ikke betale for det. Hvordan kan jeg købe det? På forhånd tak. Mvh, Shinyoung

Seneste kommentarer

03.11 | 11:52

Hej Bodil, Jeg vil gerne købe rettenøgle for disse bøger. Men jeg kunne ikke betale for det. Hvordan kan jeg købe det? På forhånd tak. Mvh, Shinyoung

12.04 | 10:42

Hej Lise-Lotte
Tak for din besked. Jeg håber meget snart, at fjerde bog udkommer. Forhåbentlig lige på den anden side af sommeren. 👍

12.04 | 07:36

Hej Bodil.
Jeg vil blot høre hvordan det går med den 4. bog i serien om Kronborgbanden, jeg kan ikke finde den nogen steder.
Mvh
Lise-Lotte

07.02 | 08:25

Hej bodil (:
din bog var rigtig god og jeg glæder mig til at læse 3'eren mvh Clara 5.B #bodilaline #Kronborgbanden

Del siden

Rettenøgler til Grammatikkurserne

Savner du en rettenøgle til et af Grammatikkurserne, så er du velkommen til at kontakte mig. Klik på nedenstående for at komme til siden: Kontakt.