Græsset er også grønt i Negevørkenen

Det er med stor glæde, at jeg kan oplyse, at min første roman: Græsset er også grønt i Negevørkenen nu igen kan købes.

Jeg har valgt at genudgive den med et nyt flot design og en grundig gennemgang med den grammatiske tættekam.

Bogen kan bl.a. købes på SAXO.com.

Følg med på Anna og Paulines rejse ned gennem Europa og videre til Israel, hvor de ender med et længere ophold i kibbutz. Rejsen starter i oktober 1983 og slutter et halvt år senere.

Fra den 1. oktober 2017 kan du følge med på Instagram under #bodilaline. Jeg vil lægge billeder op fra turen og skrive opdateringer på samme dag, som hændelserne foregik for 34 år siden.

Læs bagside teksten her

Romanen er skrevet med udgangspunkt i to ganske almindelige danske piger, Pauline og Anna, hvordan deres rejse igennem Europa udvikler sig inden de når deres endelig mål: Israel. Romanen tager ikke stilling til den politiske situation i Israel, hverken dengang – og slet ikke i nutiden. Den tager derimod stilling til europæere og israelere, der som mennesker levede dengang. Dengang det var et hit at rejse på interrail, det var et ”must” for alle unge – og hvilken lykke! Dengang det endnu kun hed EF, og det var ”stort nok” at rejse rundt i Europa. Dengang vi havde hver vores mønt, og mobiltelefoner ikke var hver mands eje. Dengang hvor al skreven kommunikation foregik med ganske almindelig post, og hvor det at tage i kibbutz i Israel, være au-pair i England eller U.S.A., eller plukke druer i Sydfrankrig var de mest benyttede muligheder for et længere ophold i udlandet.

Pauline og Anna har hængt sammen som ærtehalm siden de var ganske små, og altid vidst, at de én dag skulle rejse til Israel sammen. Det føltes som millioner af år siden, de havde lavet en ubevidst pagt om, at dette måtte blive ”step one” i missionen mod at blive voksen. Processen at bryde med det velkendte og lukke nye indtryk ind. 


Anmeldelser

Tak til Miriam for følgende anmeldelse:

"LÆS den før din nabo. En bog hvor man både kan grine og få en tåre i øjnene. En bog hvor man lige skal læse næste side. Glæder mig til en mere!"

Også tak til Birger for følgende anmeldelse:

"Herlig læsning - fra start til slut. Jeg måtte tage mig selv i med jævne mellemrum at LE HØJT til stor overraskelse og forskrækkelse for min kat, som meget tålmodigt har fulgt læsningen af bogen. De mange detaljerede beskrivelser efterlader et sanseindtryk, som havde man været "en flue på væggen" - eller måske snarere "en loppe i soveposen". I alle tilfælde en glædelig del af oplevelsen. Mine varmeste anbefalinger - det er en god bog at fordybe sig i."

Seneste kommentarer

03.11 | 11:52

Hej Bodil, Jeg vil gerne købe rettenøgle for disse bøger. Men jeg kunne ikke betale for det. Hvordan kan jeg købe det? På forhånd tak. Mvh, Shinyoung

12.04 | 10:42

Hej Lise-Lotte
Tak for din besked. Jeg håber meget snart, at fjerde bog udkommer. Forhåbentlig lige på den anden side af sommeren. 👍

12.04 | 07:36

Hej Bodil.
Jeg vil blot høre hvordan det går med den 4. bog i serien om Kronborgbanden, jeg kan ikke finde den nogen steder.
Mvh
Lise-Lotte

07.02 | 08:25

Hej bodil (:
din bog var rigtig god og jeg glæder mig til at læse 3'eren mvh Clara 5.B #bodilaline #Kronborgbanden

Del siden