28-11-2021

Kronborgbanden og de sidste fem

Det er med stor fornøjelse, at jeg nu kan offentliggøre, at den sidste bog i serien om Kronborgbanden nu kan købes. I første omgang som e-bog.

17-05-2020

Kronborgbanden som papir-bøger kan købes via min webshop

Jeg har besluttet at være eneudgiver af min serie om Kronborgbanden. Det er heldigvis blevet ganske nemt at være "selvudgiver", så tiden var moden til at stå på egne ben. Jeg har derfor fået restlageret af bøgerne om Kronborgbanden sendt herhjem. Det vil derfor i en overgangsperiode (indtil lageret er ved at være væk) kun være muligt at købe papirudgaverne via min webshop. Til gengæld er du velkommen til at bestille en signeret udgave. Skriv bare i bestillingen, til hvem du ønsker, den skal signeres til.

Update på sidste bog i serien om Kronborgbanden. Jeg mangler nu kun 2 kapitler i bogen, så enden er ved at være nær. Jeg håber at kunne skrive den færdig i sommerferien.

06-02-2020

Forfatterinterview

Jeg blev interviewet om mit forfatterskab i sommeren 2017. Du kan se med her.

10-05-2019

Jeg har genfundet inspirationen til at male :)

Jeg har genfundet inspirationen til at male og maler med så stor glæde og fornøjelse, at jeg nu er ved at svømme over med malerier. Jeg sætter derfor nogle af dem til salg. Tjek min nye side: Mine malerier.

16-10-2018

2 del af Grammatikkurset kan nu købes i min webshop.